Nyheter

Framtidens hållbara golv

Forbo Flooring System lanserar nu förnyelsen av Marmoleum Solid-kollektionen. Denna innovativa kollektion kombinerar naturens skönhet med banbrytande modern teknik, och erbjuder ett hållbart och modernt designgolv som passar för en hälsosammare och mer miljömedveten livsstil.

Vad händer när naturliga golv och modern teknik smälter samman och gör varandra starkare?

Då uppstår den moderna naturen. Om vi ​​även lägger till modern design och färger; vad får vi då?

Modern natur med Marmoleum Solid.

Forbos Marmoleum Solid-golv är inte bara ett golv. Det representerar ett hållbart val. Med sitt klimatpositiva förhållningssätt, från vagga till grind (utan klimatkompensation) och användningen av upp till 98 % naturliga råvaror, inspirerar den till hållbar design.

En cirkulär-färdig lösning för morgondagens värld

I en värld där planetens resurser snabbt minskar framstår Marmoleum som en cirkulär golvlösning. Det är i linje med principerna för en cirkulär ekonomi, eftersom det är designat och tillverkat för att kunna återvinnas och återanvändas, vilket minimerar avfallet och minskar koldioxidutsläppen.

Den uppdaterade Marmoleum Solid-kollektionen

Forbo Flooring  presenterar den uppdaterade Marmoleum Solid-kollektionen med samtida färger som bryter mot de traditionella normerna. Kollektionen inkluderar Walton, Cocoa, Concrete och Piano design och erbjuder enkla men vackra alternativ som ger alla rum en modern touch.