Nyheter

Det unika projektet BRF Hummerviken är nu igång

Det kommer att bli en sann skärgårdsdröm bland soldränkta klippor och saltstänkta bad. Redan vid säljstart var intresset stort för de välplanerade lägenheterna och försäljningen har startat väldigt bra.

– Marknaden har verkligen tagit emot de här vackra bostäderna på ett helt fantastiskt vis, redan nu är cirka hälften av lägenheterna sålda, säger Therese Bjurenlind, fastighetsmäklare på Bjurfors och ansvarig för förmedlingen av nyproduktionsprojektet.

BRF Hummerviken i Göteborgs skärgård består av 21 bostäder fördelade på tre vackra, vita trähus som påminner om klassiska skärgårdsvillor. Bostadsområdet har ett unikt läge på Öckerös nordvästra sida, i Göteborgs norra skärgård där man bor med Västerhavet precis utanför dörren. Husen har en modern skandinavisk stil med inslag av tradition.

– Den som väljer att bosätta sig här behöver inte välja bort något. Snarare får du den perfekta kombinationen av idyllisk skärgårdsmiljö med rofyllda morgondopp, långa promenader längs klipporna och livet nära havet samtidigt som citypulsen finns bara en färjetur bort, förklarar Therese Bjurenlind.

I utformningen av lägenheterna lämnas inget åt slumpen och uppförandet sker med stor omsorg. Bostäderna, om 2-4 rum och kök, är alla utrustade med kök från Nordiska Kök, noggrant utvalda kvalitetsmaterial och har en ljus och elegant känsla. Färgskalan går i mjuka, sandiga toner i vitt, grått och beige.

– Det är verkligen tidlösa bostäder där gammeldags skärgårdscharm möter moderna bekvämligheter, säger Therese Bjurenlind.

Även ytorna kring husen utformas med omtanke. Utöver orörd naturmark anläggs där en gemensam, prunkande trädgårdspark med örtträdgård och gott om utrymme för rekreation. Marklägenheterna har egen generös trädgård med grön inramning.

– Vi på Bjurfors är väldigt stolta över att få förtroendet att förmedla dessa bostäder. Dess unika läge och genomtänkta design med material av hög kvalitet går hand i hand med vår ambition att stå för trygga förmedlingar av bostäder som håller hög nivå över tid, avslutar Therese Bjurenlind.