Nyheter

Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg frächas upp

Idag meddelar Clarion Hotel® & Congress Sea U i Helsingborg att deras uppskattade Rooftop Bar kommer genomgå en uppfräschning.

Rooftop kommer att erbjud en mer loungig känsla där den stora takterrassen erbjuder en panoramautsikt över sundet, kontinenten & staden som få andra ställen kan matcha. Helheten för tankarna till den avslappnade stämningen vid den franska rivieran.

Den uppfräschade atmosfären är resultatet av en subtil men betydelsefull upputsning, nya möbler och nya menyer som syftar till att förbättra gästernas upplevelse och erbjuda en unik vibe där de kan koppla av och njuta av sällskapet av vänner och familj.

– I vår rooftop bar strävar vi efter att erbjuda mer än bara en plats att njuta av en cocktail eller en spektakulär utsikt. Vi vill skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkomna och som en del av något speciellt, där gästens upplevelse blir ett ögonblick att minnas. Vi på Clarion Hotel® & Congress Sea U är stolta över att erbjuda en destination där människor kan komma samman, koppla av, ha kul och skapa minnen som varar för livet, säger Nicki Eby, VD Clarion Hotel® & Congress Sea U.

Rooftop öppnar den 29/3 kl 13.00 där DJ Eric Ryer står för musiken. På öppningsdagen bjuds det på smakprov från menyn och fina öppningserbjudanden. Alla är välkomna, ingen bokning krävs. Om vädret tillåter är terrassen öppen, glöm inte solglasögonen!