Nyheter

Säljstart: Radhus i Gunsta, Uppsala

Söndagen den 24 mars startar försäljningen av ytterligare 20 kvadratsmarta radhus i familjevänliga och naturnära Gunsta, Uppsala. Byggstart är planerad till hösten 2024, med beräknad inflyttning våren 2025.

BoKlok, som är ett bostadskoncept utvecklat av Skanska och IKEA, är tillbaka i Uppsala med säljstart av BoKlok Vagnsmakaren, som representerar det senaste tillskottet i det lilla samhället Gunsta. Det rör sig om 20 radhus som säljs i bostadsrättsform. Husen har fem välplanerade rum fördelade på 118 kvm i två plan, samtliga med egen bilplats, förråd och trädgård. På taken finns solceller som ger ett extra energitillskott till föreningen.

BoKlok Vagnsmakaren säljstartas i samband med en öppen visning söndagen 24 mars kl 11-12. Besökare välkomnas till BoKloks visningshem, inrett av IKEAs inredningsexperter, i grannområdet BoKlok Kusken. Det finns även möjlighet att besöka tomten där BoKlok Vagnsmakaren ska uppföras.

Besökare kan reservera en bostad på plats och alla som reserverar en bostad kallas sedan till avtalsteckning den 8 april. På plats under visningen finns förutom BoKloks egna representanter, även representanter från mäklare och bank.

– Vagnsmakaren blir vårt sjätte lilla område här i populära Gunsta. Det känns väldigt bra att få bygga vidare på den lilla trädgårdsstaden som vi är med och skapar, så att fler får tillgång till bra hem i trygga kvarter. Vi vet sedan tidigare försäljningar att såväl läget som våra kvadratsmarta radhus uppskattas av köparna, så jag har god förhoppning om att det blir så även för Vagnsmakaren, säger Emelie Ekelund, sälj- och marknadschef på BoKlok.

Det nya kvarteret ligger nära naturen med fina möjligheter till varierande fritidsaktiviteter i skogs- och sjöområden. I närheten finns butik och en nybyggd förskola. Området ska växa ytterligare och planer finns för ytterligare en skola, en ny idrottsplats samt ett centrumtorg med butiker. Pendlingsmöjligheterna är goda med såväl busshållplats vid bostadsområdet som närhet till motorvägspåfarten för den som vill använda bilen.