Nyheter

Scandtap presenterar två nya köksblandare – Harmonized K2 och Harmonized K2P

Nu lanserar Scandtap ny innovation inom rostfritt stål. Harmonized K2 och Harmonized K2P är två köksblandare i ultraslimmad design med stor anpassningsbarhet. Dessa revolutionerande nyheter banar väg för en ny trend inom köksdesign i Norden.

De nya köksblandarna har designats med separat pip och vred. Tack vare detta är det möjligt för inredaren att själv bestämma avstånd och vinkel mellan grepp och pip, helt efter egen smak och behov. Modellerna är formgivna i skandinavisk design, och modellen Harmonized K2P är dessutom försedd med en utdragbar pip. Idealiskt för att till exempel placera en av köksblandarna i huvudvasken och en i köksön.

I linje med Scandtaps övriga sortiment är nyheterna framtagna i rostfritt stål. Ett tåligt material som är 100 % återvinningsbart och helt fritt från den giftiga tungmetallen bly.

Enligt Tobias Höglind, COO, är de nya köksblandarna ett utmärkt exempel på Scandtaps innovations- och designkompetens.

– Dessa produkter är perfekta för de som vill ha en köksblandare som kombinerar stil, funktionalitet och anpassningsbarhet. Den moderna minimalistiska designen passar in i dagens köksmiljöer och ger användarna möjlighet att anpassa blandarna efter deras individuella preferenser.

Blandarmodellen utan utdragsfunktion, Harmonized K2, passar i tillägg till köket även ypperligt in i badrumsmiljön. Tillsammans med ett fristående tvättställ får badrummet ett rent och stilfullt intryck. Minimalism i kombination med funktion.

Nyheternas höjdpunkter:

– Ultraslimmad design: Den slanka och eleganta estetiken gör att Harmonized K2 och K2P passar in i som ett komplement till modern inredning, eller till traditionell inredning som en iögonfallande kontrast.

– Anpassningsbarhet: Med unik flexibilitet kan man välja mellan olika färger och funktioner för att blandarna ska passa in i hemmet.

– Material: Tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål som ger en utmärkt beständighet över tid.

För mer information och för att utforska hela sortimentet av köksblandare och inredningsdetaljer, besök Scandtaps hemsida.