Nyheter

Koppartallen skriver samarbetsavtal med HusmanHagberg

– Goda samarbeten är nyckeln till framgång, säger VD Katarina Hultqvist.

Husman Hagberg är ett mäklarföretag med mer än 100 kontor runt om i Sverige. Företaget har sedan starten för över 25 år sedan visat framfötterna med nytänkande och kundperspektiv i fokus. Man var bland annat först i landet med homestyling, man var också först med att inspirera kunderna med appar och fortsätter att använda teknikens hjälp för att förenkla mötet mellan säljare och köpare.

– Det här passar oss utmärkt, säger Koppartallens VD Katarina Hultqvist. Vi vill ligga i framkant när det gäller boende och hur det ska vara utformat för att passa människors liv. Att hitta en mäklare som har samma grundsyn som oss är otroligt värdefullt.

Joakim Sultan är franchisetagare för HusmanHagberg i Borlänge/Säter

– Våra medarbetare bor i området där de arbetar. Vi vet vad vi pratar om, säger han. Vi vill känna till var barnen kan gå på dagis. Vilken skola som är bäst. Var man köper det godaste brödet. Hur man lättast tar sig till jobbet. Den kunskapen är lika viktig för oss som byggteknik, ekonomi, juridik och vackra bilder. När vi nu tar oss an försäljningen av Koppartallens nybyggda lägenheter så är vår lokalkännedom en stor styrka.

Koppartallen bygger just nu lägenheter i både Falun och Borlänge, och fler byggnationer är på gång.

– Det är kul att få sälja lägenheter som har det där lilla extra, säger Joakim Sultan. De lägenheter som Koppartallen bygger har i många fall ett helt nytt tänkande med allt från delningsekonomi och bilpool, en lounge istället för en traditionell portuppgång, tvättservice och gemensamhetsytor. Det är något nytt för vår region och det är ju precis så som vi vill jobba.

Ett första prov på samarbetet visar man med en gemensam Bokväll i Falun den 16e februari. Och lägenheter till salu har man redan för den som är intresserad.