Nyheter

Josefin Dorkhom ny marknadschef för Arkitektur och projektledning

Den 1 januari tillträdde Josefin Dorkhom som ny marknadschef för arkitektur- och projektledningsverksamheten på Tyréns.

– Josefin är en driven, modig och utvecklingsorienterad person med bred branschkännedom och förståelse för både dagens och framtidens affärer. Hennes breda erfarenhet och kunskap om fastighets- och byggsidan blir otroligt värdefulla när vi nu fortsätter att utveckla vårt erbjudande för att kunna möta kundernas behov på ett ännu bättre sätt, säger Christer Abrahamsson, divisionschef Arkitektur och projektledning på Tyréns.

Josefin är arkitekt, uppdragsledare och företagsledare med drygt femton års erfarenhet inom arkitektyrket och sex år som vd. Närmast kommer hon från en roll som avdelningschef på Tyréns. Tidigare har Josefin varit verksam i bolag som Horisont Arkitekter, Carlstedt Arkitekter och LINK och har haft ledande roller i konsultbolag som Projektengagemang och Uniflex.

– Det här ska bli fantastiskt kul! Marknaden är utmanande just nu men vi har många dörrar på glänt till nya kunder, affärer och arbetssätt. Jag drivs av effektiva processer och nära samarbeten och ser verkligen fram emot att bidra till marknadsarbetet tillsammans med chefer och kollegor runt om i landet, säger Josefin Dorkhom.