Nyheter

Milstolpe i Göteborg – uthyrning av första etapp i Partille Port

Heimstaden påbörjar idag uthyrningen av sitt första nyproduktionsprojekt i Göteborgsområdet, Partille Port. En milstolpe i bolagets etablering på västkusten. Byggnationen färdigställs i två etapper, varav första etapp om 118 hyreslägenheter nu blir tillgänglig för allmänheten. 

Partille Port blir en del av centrala Partille där bostäder, handel och närhet till natur och nöje skapar en levande stadsdel. Här håller Heimstaden på att uppföra 231 välplanerade bostäder, 1-3 RoK, 24-71 kvm.

I Partille Port bygger Heimstaden också enligt miljöbyggnad Silver, vilket innebär att innemiljön i bostäderna uppfyller olika kriterier, såsom ventilation, värme, dagsljus med mera. Bostäderna byggs med omsorgsfullt utvalda material med hänsyn till miljön och de som ska bo där.

Uthyrningsperioden av etapp 1 pågår fram till 27 juni, därefter sker tilldelning. Uthyrningen av etapp 2 med resterande 113 lägenheter uppskattas ske till hösten.