Nyheter

Digitala anställningsavtal på nolltid

Att anställa någon till din verksamhet har aldrig varit enklare! Med Jurio skapar du skräddarsydda anställningsavtal med bara några få klick.

Välj om du vill ha ett svenskt eller engelskt avtal och signera smidigt med BankID.

Varför digitala anställningsavtal?

Ett välskrivet anställningsavtal lägger grunden för en god relation mellan dig och dina anställda. Som arbetsgivare måste du enligt lag skriftligen informera dina arbetstagare om alla villkor som är av väsentlig betydelse för anställningen. Med ett skräddarsytt anställningsavtal tydliggörs exakt vad som gäller. På så vis kan du förebygga onödiga missförstånd och konflikter.

Trots att anställningsavtal är så viktiga är det svårt att upprätta ett avtal som passar just dig. Generiska gratismallar från nätet innehåller många fallgropar, och att snickra ihop ett eget anställningsavtal är svårt med tanke på att svensk arbetsrätt är ständig i förändring.

Vi på Jurio vill göra juridik tillgänglig för alla. Därför har vi tagit fram ett smart digitalt verktyg som ger dig möjligheten att upprätta avtal på nolltid, till en bråkdel av priset hos en traditionell advokat. Genom att svara på frågor i vårt digitala formulär – framtaget av yrkesverksamma jurister, skapas automatiskt ett anställningsavtal skräddarsytt till dina behov och önskemål. Du sparar tusenlappar med jämfört med traditionella jurister och kan enkelt och smidigt signera med BankID!

Anpassa avtalet efter just din verksamhet

Våra anställningsavtal innehåller så klart alla väsentliga uppgifter som arbetstid, lön och tjänstepension – så att du som arbetsgivare uppfyller din informationsskyldighet. Dessutom har du möjligheten att göra olika tillval, beroende på vad som är relevant för just din verksamhet. Exempelvis kan du bestämma huruvida arbetstagaren ska ha tystnadsplikt och vem som äger eventuella immateriella rättigheter. Du kan även välja till ett förvärvsförbud eller konkurrensklausul för att förhindra att dina nyckelanställda går över till dina konkurrenter. Du som tänkt anställa någon som inte behärskar det svenska språket kan enkelt välja att få en engelsk kopia av anställningsavtalet.

Smidigt, snabbt och prisvärt!

Att anställa någon har aldrig varit enklare! Börja upprätta anställningsavtal du också med Jurios smarta formulär. Processen tar bara några minuter, och kostar en bråkdel av priset hos traditionella advokater – både i tid och pengar. Vi finns tillgängliga i vår chatt på hemsidan om du skulle ha några frågor.