Nyheter

Anders Lindh blir områdesansvarig för kulturhistoriskt värdefulla miljöer på Witte Sundell

Anders Lindh blir områdesansvarig för kulturhistoriskt värdefulla miljöer samt tar plats i ledningsgruppen på Witte Sundell.

Anders Lindh har senaste 14 åren varit delägare och VD för Ettelva arkitekter där han arbetat med att bygga upp företaget från 7 till 70 anställda. Som arkitekt har Anders lång erfarenhet av arbete med äldre kyrkobyggnader.

– Det är en fantastisk tajming att få Anders ombord hos oss med tanke på de satsningar vi gör inom våra kompetensområden. Att få in en så erfaren person ger oss en väldig styrka att kunna fortsätta växa och samtidigt behålla en hög kvalitet säger Ludvig Witte, Vd och grundare.

– Witte Sundell är ett ambitiöst företag som gör riktigt bra arkitektur. Jag gillar deras professionella sätt att driva projekt och ambition att utveckla företaget. Nu ser jag fram emot att bli en del av ledningsgruppen där jag hoppas att min erfarenhet av att driva och utveckla arkitektföretag ska komma till nytta säger Anders Lindh.

Om Witte Sundell:

Witte Sundell är ett arkitektkontor baserat i Stockholm, företaget bildades genom en sammanslagning av Arkitektstudio Witte och Sundell Arkitekter år 2019. Witte Sundell arbetar med en bredd av uppdrag – från stadsplanering, bostäder och skolor till äldreboenden, församlingshem och kyrkor. Som röd tråd går ett intresse för hållbar utveckling, både socialt och miljömässigt. Bolaget har 20 anställda och utsågs för tredje året i rad till gasellföretag av Dagens Industri 2019.