Nyheter

Sizes rekryterar Anna-Carin Bjelkeby till rollen som CFO

Industriella tillverkaren av flerbostadshus, Sizes förstärker. Anna-Carin Bjelkeby, tidigare på Zengun Group AB, kliver in i rollen som CFO.

– Med Sizes industriella produktion tillverkas och levereras hållbara bostäder på kortare tid till ett attraktivt pris med målet att fler ska ha råd att tillgodose sitt bostadsbehov. Sizes växer i takt med nya projekt, därför känns det fantastiskt att välkomna Anna-Carin Bjelkeby som kommer att fylla en viktig roll med sin erfarenhet och kompetens för Sizes fortsatta utveckling, säger Niklas Andersson, grundare och VD på Sizes.

– Jag är både stolt och glad att bli en del av teamet som ska fortsätta resan med att tillverka hus med låg klimatpåverkan. Med mina erfarenheter ser jag fram emot att bidra till fortsatt utveckling och arbetet med lönsam tillväxt, säger Anna-Carin Bjelkeby.

Anna-Carin har lång erfarenhet inom finansiell rapportering, förvärv, börsnotering och upphandling, senast i rollen som CFO på Zengun Group AB.

Tidigare har Anna-Carin arbetat som bland annat CFO på FM Mattsson Mora Group, auktoriserad revisor och delägare i PricewaterhouseCoopers AB och Business Controller på GEAB AB.

Anna-Carin tillträdde som CFO den 9:e augusti och verkar i Stockholm.