Nyheter

KPAB levererar glaspartierna till Autocars nya bilhall

Glaspartierna till Autocars nya bilhall i Skövde kommer att tillverkas och monteras av KPAB.

Montaget på byggplats kommer att starta efter semestern och just nu pågår projekteringen för fullt mellan KPAB, Stenmarks Bygg som uppför anläggningen och slutkund för att landa i det slutgiltiga utförandet.

– Vi valde KPAB då de redan i tidigt skede var måna om att slutprodukten skall bli bra. Det här är en stor investering för oss och glaspartierna är en viktig del i byggnaden. Att välja någon som hjälper oss bra med projekteringen känns tryggt, att det dessutom är ett lokalt företag är kul, säger Kim Pentmark ägare av Autocars.

Utställningshallen kommer få glasfasader med stora glas som med sina sneda sidor ger byggnaden sin stil. Utöver glasfasaderna kommer KPAB även leverera dörrar och fasta fönster där en del av fönstren kommer vara sneda likt glasfasaderna.

– Ett spännande projekt som KPAB ser fram emot att få leverera glaspartierna till, säger marknadschef Mattias Karlsson.