Nyheter

Säljstart för nya radhus i Strängnäs

Den 21 september påbörjar Nordr (fd. Veidekke Eiendom) försäljningen av de radhus som bolaget utvecklar i Strängnäs. Inom ramen för projektet Stavlund kommer 27 radhus uppföras i ett nytt familjevänligt bostadsområde med närhet till centrum och den omkringliggande naturen.

Radhusen byggs i två olika utföranden med 82 eller 102 kvm boyta och har en flexibel planlösning som köparna själva kan anpassa utifrån hushållets egna behov. De har ett frånpris om 1 645 000 kronor och de första hushållen kommer att kunna flytta in sina nya bostäder under slutet av 2021.

– Vi vet att många har sett fram emot den här säljstarten och vi är övertygade om att radhusen kommer att vara väldigt attraktiva på marknaden. Flera intressenter har redan hört av sig för att få mer information om projektet och det är tydligt att många efterfrågar denna typ av prisvärda radhus med flexibel planlösning i Strängnäs, säger Mats Fryxell, affärsenhetschef för FLEX på Nordr (fd. Veidekke Eiendom)

Merparten av FLEX-radhusen i Stavlund har ett grundutförande på 102 kvm i två plan där köparen får möjlighet att välja mellan hela 6 olika planlösningar utifrån hushållets egna behov och önskemål. Planlösningsvalen har en spännvidd från 3 till 5 rum och kök med möjlighet till dubbel takhöjd över kök eller vardagsrum. Valet av planlösning är helt kostnadsneutralt vilket innebär att köparna får välja själva hur många rum de vill ha utan att det påverkar priset.

– Drömmen om ett eget bostadsrättsradhus med trädgårdstäppa och stor uteplats i en lugn och trygg idyll kommer att förverkligas för alla de som köper ett radhus i Stavlund. Vår ambition är att skapa ett bostadsområde som gör att de boende får ett vardagsliv som kännetecknas av smidighet och trivsel, säger Jonas Keide, försäljningschef för FLEX på Nordr.

Läs mer om projektet Stavlund och VeidekkeFLEX här:

https://www.veidekkeeiendom.se/nyproduktion/strangnas/stavlund/