Nyheter

Bevakar fler gallerior

Avarn Security förstärker närvaron i centrala Karlstad och tar över bevakningen av galleriorna Duvan och 15-Huset, som förvaltas av Stadsrum Fastigheter.

– Vi samarbetar redan med Avarn Security i Västerås, Örebro och Norrköping och vi upplever att de är proaktiva och förstår våra säkerhetsbehov. Det känns därför logiskt att låta Avarn ansvara för bevakningen även av 15-Huset och Duvan, säger Malin Rilde, centrumansvarig.

– Vi är glada och stolta över att Stadsrum Fastigheter väljer att utöka samarbetet med oss vi ser fram emot att tillsammans med kunden utveckla det trygghetsskapande arbetet i galleriorna, säger Konrad Sööder, avtalsansvarig på Avarn Security.

Rapporteringssystemet Analytics effektiviserar bevakningen

– I uppdraget ingår Avarns rapporteringsverktyg Analytics, som ger en heltäckande bild av bevakningen på samtliga handelsplatser. Det ger både kunden och oss som säkerhetsleverantör möjligheten att skapa en ännu effektivare bevakning, avslutar Konrad Sööder.