Nyheter

Säljstart i Floda centrum

Efter en efterlängtad och uppskattad förtursförsäljning drar Skeppsviken den 20 januari igång den publika säljstarten för 11:an i Floda centrum.

Bostadsrättsföreningen Rurik Holms Väg 11, eller 11:an som vi valt att kalla projektet, består av 55 trivsamma och moderna bostäder i centrala Floda. Pendeln ligger på promenadavstånd och E20 bara några minuter bort.

Ansvarig mäklare för projektet, Martin Jönsson på Fastighetsbyrån Lerum, förklarar läget:

− Den 20:e januari finns möjlighet att boka just en sådan lägenhet man önskar. Försäljningen sker enkelt med en anmälan som lämnas per e-post till oss, ingen kö utanför vårt kontor eller tekniska svårigheter med en telefonväxel. En viss del av projektets lägenheter har redan bokats vid en så kallad förtursförsäljning där intressenter som varit med oss och Skeppsviken från tidig start men det finns gott om trevliga lägenheter kvar att välja bland.

11:an är på sätt och vis en uppföljare till projektet Herrgårdsbacken. Dit flyttade bostadsrättsägare och hyresgäster in 2018.

Projektledare Max Larsson berättar:

− Skeppsviken älskar Floda. Vi har haft förmånen att få förverkliga två lyckade projekt i Floda tidigare. Flodabor, intressenter och köpare har varit trevliga och tillmötesgående, men också medhjälpliga. De flesta tycker sig ha hittat hem och älskar sina boenden. Många har gett oss feedback inför, under och efter projekten vilket gör att vi hela tiden utvecklas och utvecklar bättre bostäder. Utvecklingen har lett oss hit, till de 55 bostadsrätterna i Floda centrum.