Nyheter

Ocab etablerar nytt huvudkontor vid Alviks Torg

Ocab, ett bolag som erbjuder helhetslösningar inom skade-, industri- och fastighetsservice i Sverige, Norge och Danmark, väljer att samlokalisera och etablera sitt nya huvudkontor på Alviks Torg hos Anders Bodin Fastigheter. Ocab har tecknat ett femårigt avtal och tillträder sitt nya kontor om 311 kvm i september 2024. Colliers har varit rådgivare till Anders Bodin Fastigheter.

Alviks Torg erbjuder ett brett utbud av service, restauranger, hotell och ett fint läge vid Mälaren samt utmärkta kommunikationer, vilket har gett området en stark position och efterfrågan på kontorsmarknaden.

Totalt äger Anders Bodin Fastigheter 33 000 kvadratmeter kontor och service i området.

Klas Elmberg CEO, Ocab:

– Kärnan i Ocab är den operativa verksamheten som finns på ca 120 platser runt om i Skandinavien. Att samlokalisera flera gemensamma stödfunktioner kommer förbättra möjligheten att på bästa sätt bidra till mervärden för den operativa verksamheten. Vi ser mycket fram emot att flytta in i vårt nya, strategisk placerade, kontor vid Alviks Torg.

Kristina Nirvin, marknadschef på Anders Bodin Fastigheter, tillägger:

– Vi är mycket stolta och glada över att få välkomna Ocab till Alviks Torg. Det starka intresset för området, bekräftar områdets attraktionskraft och vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa och funktionella lokaler för våra hyresgäster. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda en inspirerande arbetsmiljö där företag kan trivas och växa.

Marie Meyer, Head of Leasing på Colliers, kommenterar samarbetet:

– Vi är stolta över att ha bistått Anders Bodin Fastigheter i uthyrningsprocessen vid Alviks Torg. Dessa uthyrningar befäster Alviks Torgs ställning för företag som söker moderna kontorslokaler i en attraktiv och väletablerad miljö.