Nyheter

Castellum hyr ut till HSB i Örebro

Castellum tecknar nytt hyresavtal med HSB MälarDalarna ekonomisk förening, och de nya kontorslokalerna blir i fastigheten Svetsaren 5 på Aspholmen och verkstad i nära anslutning.

Castellum har nyligen tecknat ett 10 årigt hyresavtal med HSB MälarDalarna. Avtalet innebär en betydande förändring av HSB MälarDalarnas regionkontor i Örebro, då man planerar att flytta från nuvarande kontorslokaler på Holmen i Örebro till den nya adressen Elementvägen 14 på Aspholmen.

Den nya lokalen, omfattande 1111 kvadratmeter kontorsyta, kommer att genomgå anpassningar för att möta HSBs behov, inklusive enklare justeringar och ombyggnationer av den befintliga planlösningen. Planen inkluderar även byggandet av omklädningsrum för medarbetarna. Dessutom har HSB hyrt ytterligare 528 kvadratmeter för en verkstad, endast en kort promenad från kontoret.

– Vi är mycket glada över att ha säkrat en långsiktig lösning för HSB i våra lokaler på Aspholmen. Svetsaren 5 erbjuder moderna och ljusa lokaler med en utmärkt placering nära motorvägen och med generösa parkeringsmöjligheter utanför byggnaden, säger Nicklas Westberg, affärsområdeschef på Castellum Örebro.

Svetsaren 5 ligger vid Aspholmenrondellen och har utmärkta kommunikationsförbindelser via motorvägen i alla riktningar. Castellum är stolta över att vara en del av områdets utveckling och strävar efter att göra det grönt, trivsamt och hållbart. Området har redan berikats med nyplanterade träd, blomsterarrangemang, sittbänkar och bikupor för att skapa en trevlig miljö för både anställda och besökare.

Aspholmen är också ett spännande stadsutvecklingsområde där Örebro kommun planerar att skapa ett blandat område med bostäder, skolor och parker fram till år 2045.