Nyheter

Finalist till Malmö Stads Stadsbyggnadspris

Beckhoff Automations huvudkontor i Malmö är en av finalisterna till Malmö Stads Stadsbyggnadspris. Förutom kontorsplatser har fastigheten flera genmensamma ytor samt lager, gym och bästa av allt – ett stort och luftigt teknikrum som är placerat helt centralt i byggnaden.

– Tillsammans med Krook & Tjäder som stått för arkitekturen och RUMRUM som hjälpt oss med inredningen, så har vi skapat en inspirerande arbetsplats där våra medarbetare trivs, säger Håkan Brandt vd för Beckhoff Automation i Sverige.

Byggnaden är dessutom certifierad enligt Miljöbyggnad Guld, vilket innebär att den uppfyller höga krav på energi, inomhusmiljö och material. Den är även utrustad med vår smarta fastighetsautomation, vilket bidrar till energieffektivitet och minskad miljöpåverkan.

Wihlborgs Fastigheter förvaltar byggnaden

Malmö Stads Stadsbyggnadspris är ett arkitekturpris utdelat av Malmö kommun till ”nyproduktion, ombyggnad eller renovering av ett bostadshus eller en verksamhet som bidragit till att förbättra Malmös stadsmiljö”.

Fastigheten är nu en av fem finalister där en jury kommer fatta ett beslut om vem som tar hem vinsten, detta kommer annonseras i september.

Läs mer om Stadsbyggnadspriset här: https://malmo.se/Stadsutveckli…