Nyheter

HSB säljstartar 25 exklusiva radhus i Telegrafberget

Den 26 maj kl. 12.00 startar försäljningen av HSB brf Telegrafen: 25 radhus som alla erbjuder ett sjönära boende med hög standard och strålande utsikt från privata takterrasser.

HSB brf Telegrafen innefattar 25 arkitektritade radhus i en variation från 4 till 8 rum och kök. Radhusen ligger i en sluttning ner mot vattnet fördelade på tre rader. Varje rad har unika mervärden och olika utformning: Första parkett, Trygga mittraden och Toppraden. Toppraden är radhus i större storlek.

I bostadsrättsföreningen får man utöver radhusens egna kvaliteter även exklusiv tillgång till garage, gym, relax­avdelning med bastu samt övernattningslägenhet.

– Det känns fantastiskt att få avsluta vår etablering i Telegrafberget med ett unikt projekt som HSB brf Telegrafen, radhus med boendekvaliteter utöver det vanliga, säger Jonas Erkenborn, vd på HSB Bostad.

Det unika läget i Telegrafberget erbjuder en enastående kombination av hav, natur och närhet till Stockholms innerstad. Bostadsområdet är omgivet av vackra Skarpnäs naturreservat och med storslagen utsikt mot Stockholms inlopp. Inredningskonceptet ”Havsljus & skog” är utformat för att ta känslan av Telegrafberget in i bostaden. Materialen är handplockade för att skapa ett luftigt och exklusivt hem. Inredningskonceptet ingår i bostadens pris.

– Det känns roligt att kunna erbjuda våra medlemmar och bosparare en bostadsrättförening med moderna radhus med enastående mervärden som ligger i ett naturnära och vackert område, men ändå med närhet till service och innerstan, säger Linda Younes, affärsområdeschef Försäljning och Marknad på HSB Bostad.

Säljstart söndag 26 maj 2024
Visning kl. 12:00-13:00
Adress: Telegrafvägen 16, Saltsjö-Boo, Nacka
Köpanmälan öppnar kl. 16:00

HSB brf Telegrafen
Antal radhus: 25
Storlek: 4–8 rum och kök
Boyta: 134 –166 kvm
Preliminär inflyttning: Kvartal 1 2026
Arkitekt: Södergruppen Arkitekter

Läs mer på:

hsb.se/telegrafen