Nyheter

Riksbyggen släpper radhus på Getberget i Skellefteå till försäljning

Längs Humlegatan på Getberget i Skellefteå planerar Riksbyggen för 20 bostadsrättsradhus med uteplats mot söder. Dessa välplanerade radhus, i Brf Hjortrongränd, ligger nära både natur, centrum och skola. Bygglov är godkänt, och försäljningen startar den 23 maj.

De 20 radhusen byggs på Getberget, beläget nära skog och natur med endast fem minuters cykeltur från centrum. På promenadavstånd, utan att behöva korsa några stora vägar, ligger Floraskolan. Även en lekplats och plats för samvaro intill radhusen ligger i planen för området. Radhusen har alla uteplats mot söder och en carport mot norr, förberedda för laddstolpe.

– Det är ett lugnt och fint område. Vi har sett att intresset är stort bland barnfamiljer, men även hos de som idag bor i villa men önskar sig ett enklare och bekvämare boende utan att för den skull flytta till lägenhet, säger Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

Flexibla planlösningar och egna val för drömkök

Husen har i ursprungsutförandet fem rum och kök på 98,5 kvadratmeter, men med flexibla planlösningar är det upp till köparen hur bostaden utformas. Till exempel kan köparen välja om huset ska byggas med fem eller sex rum och kök. Utöver att kunna påverka antalet rum får köparen även göra val invändigt – däribland utforma sitt drömkök på plats hos Elon i Skellefteå.

– Hos vår köksleverantör får köparna möjligheten att utforska och välja, från att känna på material till att anpassa med exempelvis stenskivor och andra speciallösningar i köket. Vår flexibla design ger möjligheten att skapa sitt eget unika hem, säger Jenny Elveljung.

Byggstart sker sommaren 2024 och inflytt planeras till vintern 2025/2026.

Läs mer om 

Brf Hjortrongränd