Nyheter

Avalons nya takterrass

Avalon Hotel i Göteborg har under vintern genomgått en renovering av takterrassen. Avalon står nu stolta att presentera en ny takterrass. Varje detalj och uppgradering är noggrant genomtänkt för att möta hotellets höga standard.

Den största förändringen är det nya stengolvet, utformat för att både vara estetiskt tilltalande och hållbart, vilket kompletteras av den elegant uppdaterade pool-mosaiken som ger en lyxig känsla till hela området. För att det alltid ska vara njutbart uppe på terrassen har den vädersäkrats med ett vindskydd så gäster kan njuta terrassen mer oberoende väder.

Terrassen är även försedd med nya utemöbler, valda för att ge maximal komfort och stil, som skapar en perfekt miljö för både avkoppling och sociala tillställningar. Dessa uppgraderingar är en del av Avalons åtagande att leverera exceptionella upplevelser.

– Vi ser fram emot att dela denna förnyade plats med er, och vi är övertygade om att det kommer att bli en plats för många minnesvärda stunder, säger Kamilla Grodzki, Hotellchef på Avalon.

Behövs törsten släckas går det att beställa upp något svalkande från dryckesmenyn. Takterrassen är även perfekt för event såsom födelsedagsfiranden och privata middagar. Vid event på takterrassen erbjuds en välsmakande grillmeny.

Avalons takterrass är nu en sann oas i staden, redo att ge våra gäster en unik upplevelse av avkoppling och elegans mitt i stadens hjärta. Vi välkomnar er att besöka och uppleva den nya eran hos Avalon, där tradition möter modernitet i en sofistikerad och inbjudande miljö.

Avalons takterrass är tillgänglig för gäster boendes på hotellet, varje dag mellan 10.00-18.00. Efter 18 har gästerna boendes i den anslutande Penthouse-sviten exklusiv tillgång till terrassen och poolen.