Nyheter

SISAB skriver flerårigt avtal med AktivBo

Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB), en av Sveriges största ägare och förvaltare av samhällsfastigheter, har valt AktivBo som partner för att utveckla sitt kundnöjdhetsarbete under de kommande 4 åren.

Fokus på att stärka kundupplevelsen

För SISAB som förvaltar ungefär 600 skolor och förskolor i Stockholm är kundinsikter och feedback genom olika typer av undersökningar en viktig del av verksamheten. Samtidigt har man identifierat förbättringspotential i flera av kundnöjdhetsarbets olika delar. I upphandlingen letade man efter en full-servicepartner för att kunna ta nödvändiga steg mot en bättre kundreseuppföljning. I kravställningen ingick både genomförande och analysmöjligheter i plattformen.

– Efter att vi internt kartlagt hur vi vill utveckla vårt arbete med kundundersökningar landade vi i en kravställning i vår upphandling där vi både får stöd i genomförande av undersökningarna och i analysen av resultatet. Det känns därför väldigt roligt att kunna inleda ett samarbete med AktivBo. Med stöd av plattformen AktivBo Analytics får vi möjlighet att integrerat följa upp flera viktiga kontaktytor i kundresan och samtidig jämföra resultaten mot andra samhällsfastigheter, säger Sanna Stålhammar, förvaltningsutvecklare på SISAB.

AktivBo flyttar fram positionerna på lokalsidan

SISAB är ytterligare ett i raden av bolag som äger och förvaltar lokaler som under den senaste tiden valt AktivBos produkter och tjänster.

– Att SISAB väljer att intensifiera sitt kundnöjdhetsarbete tillsammans med oss är mycket glädjande. Det är verkligen ett kvitto på att vår satsning mot att erbjuda branschledande tjänster för fastighetsägare som äger och förvaltar lokaler ger resultat. Inom segmentet finns behov av att kunna arbeta med kundinsikter på modernare sätt, så vi ser naturligt en stor potential, säger Martin Talme, Affärs- och produktchef på AktivBo.