Nyheter

Ole Bull Hotel & Apartments i Bergen i ny kostym efter totalrenovering

Efter en omfattande renovering står nu Ole Bull Hotell & Apartments i Bergen klart för att ta emot gäster under nytt varumärke; BW Signature Collection. Hotellet har förnyats från topp till tå, inklusive samtliga gästrum, takterrass med servering och övriga gemensamhetsytor.

Ole Bull Hotel & Apartments erbjuder en upplevelse där gästerna kan njuta av Bergens bästa utsikt från takterrassen med uteservering, fullt utrustade hotelllägenheter med kök och Norges största humorscen och återigen etablerar hotellets ställning som Bergens största underhållningsarena – allt under samma tak.

Hotelldirektör Birte Iversen ser nu fram emot att önska gästerna välkomna till en ny upplevelse:

– Den omfattande renoveringen av Ole Bull Hotel & Apartments och vårt inträde i BW Signature Collection markerar en ny start för vår verksamhet. Dessa förändringar reflekterar vårt engagemang för service och kvalitet, och vi är övertygade om att det kommer att stärka Ole Bull Hotels position i Bergen.

Hotellet är uppkallat efter den berömde kompositören Ole Bull och detta reflekteras också i hotellets korridorer där 2×3 meter stora Mural Art-konstverk av den erkända konstnären Slava Nemes pryder väggarna. Målningarna tar inspiration från hotellets musikaliska arv men reflekterar samtidigt nutiden.

Johan Michelson, VD för BWH Hotels Scandinavia är taggad på att få se slutresultatet:

– Med hotellets redan så centrala läge och nu också uppgraderade standard är jag övertygad om att Ole Bull kommer segla upp som ett av favorithotellen i Bergen. Jag själv ser fram emot att sitta på takterrassen och se ut över stans bästa utsikt med något kallt i glaset.

För den som önskar uppleva Bergen i sommar så går det direktflighter från Stockholm Arlanda.