Nyheter

Nu börjar Kungsbacka bygga Högarydsvägens gruppbostad

Kungsbacka tar nu första spadtaget till Högarydsvägens gruppbostad i Vallda. 

– Att vi nu ska börja bygga Högarydsvägens gruppbostad är glädjande. De boende får nya och moderna lokaler som är anpassade efter deras behov. Jag ser fram emot att se det nya boendet växa fram, säger Paul Dexell, projektledare bygg på förvaltningen för Service.

Om Högarydsvägens gruppbostad

Högarydsvägens gruppbostad byggs i två våningar och blir på cirka 1300 kvadratmeter. Ytorna i boendet är väl tilltagna och utformade för de boende och gruppbostadens behov. I det nya boendet kommer det att finnas tolv lägenheter med tillgång till en gemensamhetslokal.

Gruppbostaden blir ett boende för personer med funktionsnedsättning där personal är på plats dygnet runt.

Bilden på gruppbostaden är ett illustrationsexempel och utformningen kan förändras.