Nyheter

Älvsbyhus köper stort villaområde med 25 tomter i natursköna Aberga, Västerås

I natursköna och idylliska Aberga, beläget strax öster om Västerås växer ett helt nytt villaområde fram omringat av vackra omgivningar. Älvsbyhus har förvärvat 25 tomter i varierande storlekar och planerar att uppföra ett visningshus inom kort.

Tomterna varierar i storlek från 1 101 till 1 300 m² och är planerade för att skapa en trivsam bykänsla med gott om gemensamma ytor i kvarteret för olika aktiviteter.

Det bästa av två världar

Mikael Olofsson, projektansvarig Älvsbyhus, delar sin entusiasm:

– Våra tomter är bland de absolut mest attraktiva och eftertraktade i området, tack vare den lantliga charmen i kombination med närhet till stadsbekvämlighet.

Aberga erbjuder det bästa av två världar: den avkopplande naturen och dess vackra vyer precis utanför dörren, och stadens puls bara ett stenkast bort. För de aktiva finns golfbana inom promenad- och cykelavstånd. För familjer är både skola och förskola i närheten, och för dagliga ärenden finns handelsområdet Hälla och Västerås Centrum bara en kort bilresa bort.

Säljstart och visning

Kom och upplev detta unika område under Älvsbyhus nationella visningsdag, söndag den 5:e maj mellan klockan 12.00 och 14.00.

Älvsbyhus säljare Joacim Engzell kommer att finnas på plats under eventet för att svara på frågor och berätta mer om området:

– Jag ser fram emot att träffa besökare på tomtvisningen och säljstarten, det här är verkligen ett toppenläge för alla som drömmer om att bygga nytt! Området är naturskönt och avkopplande, här kommer man att trivas bra om man vill komma bort lite från staden och bo lantligt men samtidigt ha stadslivet i närheten.

Älvsbyhus firar 80 år som hustillverkare

I år firar Älvsbyhus 80 år som hustillverkare och har i samband med detta introducerat jubileumshuset Villa Göran, som också kommer att uppföras som visningshus på området. Under jubileumsåret erbjuds de 80 första kunderna ett erbjudande på 80 000 kronor i rabatt på Villa Göran.

Som kund väljer man dock fritt mellan 22 välplanerade och omtyckta husmodeller i varierande storlekar.

Mikael Olofsson berättar att Älvsbyhus just nu satsar på fler likande tomtprojekt:

– Älvsbyhus satsar på fler liknande projekt för att vara redo när bostadsmarknaden vänder och vi letar just nu aktivt efter fler attraktiva tomter i tillväxtkommuner runt om i hela Sverige.