Nyheter

Säljstart för grannskapet Sigrids kulle i Sigtuna stadsängar

Bonava säljstartar ett projekt om 33 radhus, parhus och villor i ett nytt grannskap i Sigtuna stadsängar – alla äganderätter.

Vid en premiärträff för intressenter den 26 maj kommer Bonava på plats att släppa 11 hus i etapp 1 till försäljning.
Bonavas nya kvarter Sigrids kulle beskrivs som ett familjevänligt grannskap i Sigtuna.

Sigrids kulle med sina 33 hus ligger på en höjd med fin utsikt över stadsdelen nära kommunikationer, förskola, skola, fritidsaktiviteter, affärer, restauranger och med gångavstånd till Sigtuna stads pittoreska stadskärna.

Grannskapet kommer även att ligga granne med en aktivitetspark, ”Skogsgläntan”, som kommunen planerar.

– Sigrids kulle är den perfekta platsen för barnfamiljer som vill bo nära naturen och ha allt man behöver i närheten. Nu ser vi fram emot premiärträff och säljstart den 26 maj och hoppas träffa många intresserade kunder, säger Anders Stenman, projektchef, Bonava.

Kvarteret kommer att bestå av radhus, parhus och villor i två olika storlekar – 104 och 122 kvadrat, alla äganderätter, och produktionsstart planeras till senare delen av 2024.

Bonava har i gestaltningen av grannskapet Sigrids kulle tagit stor hänsyn till naturen och husen har därför placerats utefter områdets förutsättningar och topografi.

– Därför får vissa hus till exempel en terrasserad tomt, medan andra hamnar lite enskilt på en höjd, berättar Anders Stenman.

För mer information om Premiärträffen av Sigrids kulle i Sigtuna stadsängar den 26 maj se information på Bonavas projektsida för Sigrids kulle, www.bonava.se/bostad/stockholm/sigtuna/norra-sigtuna/sigrids-kulle