Nyheter

79&Park har en säker partner i SafeTeam

I stadsdelen Gärdet i Stockholm ligger 79&Park – ett flerfamiljshus ritat av Bjarke Ingels och byggt av Oscars Properties. Det ägs av bostadsrättsföreningen Stettin 7 som sedan 2018 anlitar SafeTeam för att sköta underhåll och service av lås, låsbeslag, dörrautomatik och passersystem.

Föreningens ordförande, Isabelle Schori, berättar i en intervju om samarbetet med SafeTeam.

– Vi vill ha en partner, inte bara en leverantör. Någon som tar ansvar för allt och avlastar oss i styrelsen, berättar Isabelle Schori.

SafeTeam var med redan under byggandet av 79&Park och installerade alla lås och låsbeslag i ytterdörrarna till 169 lägenheter, 12 entrédörrar och ytterligare ett antal dörrar till gemensamma utrymmen, förskola och lokaler som hyrs ut. När bostadsrättsföreningen tog över ägandet tecknade de ett serviceavtal med SafeTeam.

– SafeTeam är snabba att svara och har ofta en tekniker på plats redan samma eller nästa dag. SafeTeam är tillgängliga, snabba, och det är friktionsfritt att vara kund. SafeTeam är i en klass för sig, berättar Isabelle Schori.

SafeTeam har publicerat ett kundcase om Brf. Stettin 7. Artikeln beskriver uppdraget, vad som händer när något behöver göras eller när medlemmar behöver hjälp, och hur SafeTeams jour fungerar. I artikeln svarar Isabelle Schori också på frågan om SafeTeam lever upp till sitt motto: Service i särklass. Läs den längre artikeln på SafeTeams webbplats: https://safeteam.se/referenser/brf-stettin-7/

Bearbetat foto av Holger Ellgaar (CC BY 4.0)