Nyheter

CONVENDUM skapar Office Management-produkt

Med en gedigen erfarenhet inom kontorsservice har CONVENDUM lyssnat på intressenternas behov och skapat en Office Management-produkt som är skräddarsydd för att tillgodose kraven på en effektiv och trivsam arbetsmiljö.

Ett framstående exempel är samarbetet med Klarna, där CONVENDUM tagit över den operativa kontorsdriften och levererar enastående service till Klarnas personal, vilket möjliggör att Klarna kan fokusera fullt ut på sin kärnverksamhet.

CONVENDUM har klivit in på Office Management marknaden och tar på allvar upp jakten som kontorsoperatör med sin Office Management-produkt. Sedan i höstas erbjuder CONVENDUM sina tjänster företag som sitter i egna lokaler.

— CONVENDUMs Office Management är en premiumtjänst och håller hög ambitions- och hög servicenivå. Vi gör det vi gör på våra egna enheter, men nu även på plats hos företag, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Intressenternas behov har skapat CONVENDUM Office Management

CONVENDUM, med sin fleråriga erfarenhet inom kontorsservice, vet hur ett kontor ska skötas. Faktum är att produkten Office Management har sitt ursprung från intressenter till CONVENDUM som uppskattat bemötandet och servicen från CONVENDUM men själva inte har haft möjlighet att lämna sina egna befintliga lokaler.

— Efterfrågan på en Office Management-produkt blev så pass stor att vi kände oss manade att bemöta intressent från marknaden. Vi ser att Office Management-produkten är här för att stanna och är en del av vårt Office as a Service-koncept där vi lägger vikten vid servicen och kontoret som mötesplats, avslutar Oscar Limbäck.

CONVENDUMs Office Management kund Klarna

Sedan i höstas har CONVENDUM tagit över den operationella kontorsdriften på Klarnas huvudkontor på Sveavägen 46 i Stockholm. CONVENDUMs personal skapar en attraktiv och trivsam arbetsplats för Klarnas anställda och idag har Klarna bland annat fått en ökad servicenivå och ett större frukostutbud.

Utöver att skapa en trivsam arbetsmiljö möjliggör CONVENDUM Office Management för bättre affärer för Klarna när fokus kan läggas på sin kärnverksamhet medan CONVENDUM sköter alla servicetjänster på kontoret som inte har med verksamheten att göra.

Några av tjänsterna som ingår i CONVENDUMs Office Management-produkt:

Kontorsbemanning

Mötes- och konferensrumshantering

Mat- och dryckestjänster

Kontorsstöd och underhåll

Reception och besökarhantering

Evenemangstjänster

Städning

IT- och skrivartjänster

Hantering av post och paket

Avfallshantering

Växtskötsel

Säkerhetslösningar

Brandövervakning och säkerhet