Nyheter

Bonnier Fastigheter förvärvar nybyggd bostadsfastighet i Sundbyberg

Bonnier Fastigheter tar ännu ett steg framåt genom förvärvet av en bostadsfastighet i Sundbyberg. Fastigheten omfattar 123 hyresrätter.

Bonnier Fastigheters bostadsverksamhet styrs av idén att långsiktigt bidra till en god stadsutveckling med hög livskvalitet, både i och omkring våra fastigheter. Fastigheten har utvecklats av JM AB och erbjuder bostäder med genomgående god kvalitet i varierande storlek.

Fastigheten som är fullt uthyrd och inflyttad är Svanenmärkt och utrustad med solceller på taket, vilket ligger i linje med Bonnier Fastigheters arbete med tydligt miljöansvar och energieffektivitet i våra fastigheter och följer visionen om att skapa en positiv och hållbar boendemiljö för våra hyresgäster.

– Vi är glada över att genomföra det här förvärvet och fortsätta bygga vår bostadsportfölj. Fastigheten passar väl in i vår långsiktiga strategi att bygga en bostadsportfölj med hög standard i bostäderna, god energiprestanda och bra läge. Vi ser fram emot att integrera den här fina fastigheten i vårt bestånd och som fastighetsägare fortsätta bidra till utvecklingen av den här stadsdelen i Sundbyberg, säger Camilo Bossi, Affärsområdeschef Bostad på Bonnier Fastigheter.

Fastighetens strategiska läge, i närheten av utmärkta kommunikationer och service, gör den till en attraktiv plats för både nuvarande och framtida hyresgäster. Förvärvet av fastigheten följer Bonnier Fastigheters strategi med att öka fastighetsbeståndet inom affärsområde Bostad.

Tillträde sker den 31 maj.