Nyheter

Castellum hyr ut 2800 kvm i Bromma

Castellum har tecknat tre nya hyresavtal i Bromma om sammanlagt 2800 kvm med Tikkurila Sverige AB, Sängfabriken Mati AB och Svenska Lumon AB.

Området mellan Bromma Flygplats och Sundbyberg är redan idag ett etablerat kluster för bygg och heminredning där tre nya verksamheter kommer att bli ett fint tillskott och bidra i segmentet.

– Vi är glada över att välkomna ytterligare tre nya spännande företag, som bidrar till området med sina verksamheter inom bygg och heminredning som redan är starkt etablerat här, säger Sven Stork, region-vd i Stockholm.

I en drygt 1 400 kvm stor butikslokal på Karlsbodavägen, välkomnar Castellum Tikkurila Sverige AB, en nordisk färgleverantör med tjänster som kan hjälpa till att skapa färgstarka upplevelser i vår vardag.

Svenska Lumon AB, erbjuder inglasning av balkonger och altaner och etablerar sig hos Castellum med både kontor och lager om 859 kvm.

– Vi valde att flytta vårt kontor till Bromma eftersom det är ett så fint område med väldigt bra anslutningar till kollektivtrafiken, vilket gör det enkelt för vår personal samt våra kunder att ta sig till oss på ett enkelt och miljövänligt sätt. Vi valde även Bromma för att det finns gott om restauranger, butiker och annan service som är trevligt för våra anställda. Väldigt trevlig och bra omgivning helt enkelt, säger Kim Sahlström, Regionansvarig Norra Sverige på Lumon Sverige AB.

Sängfabriken Mati AB har tecknat avtal i en 515 kvm stor butikslokal på Archimedesvägen i Castelums fastighet.