Nyheter

Ny kommunikationschef till Sveriges Allmännytta

Linda Ryttlefors, idag kommunikationschef vid det allmännyttiga bostadsbolaget Uppsalahem, kliver in som tf. kommunikationschef för Sveriges Allmännytta fram till årsskiftet. Ryttlefors har en lång erfarenhet från bostads- och fastighetsbranschen.

– Jag är glad för att Linda kan stötta Sveriges Allmännytta under en period som tf kommunikationschef. Hon har en gedigen erfarenhet från bostad- och fastighetsbranschen och kan våra frågor. Med Lindas bakgrund från ett medlemsföretag, kommer hon att kunna ge oss värdefulla insikter, som kommer att stärka vårt erbjudande till medlemmarna, säger Anders Nordstrand, vd, Sveriges Allmännytta.

Linda Ryttlefors kommer att dela sin tid mellan Sveriges Allmännytta och Uppsalahem, där hon har varit kommunikationschef sedan 2011.

Linda har också en bakgrund som konsult på varumärkesbyrån Differ, har varit nominerad som årets inhousechef samt har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– För mig är det en ynnest att få bidra till att bostadsfrågan på en nationell nivå. Jag ser framemot att lyssna in tankar från våra medlemsföretag och stötta Sveriges Allmännyttas viktiga arbete under året som kommer, säger Linda Ryttlefors