Nyheter

Det smarta huset – Villa Stil

Det smarta huset som även passar smalare tomter – Villa Stil från Hjältevadshus. Den raka formen gör att det går lika bra att placera med långsidan ut mot gatan som med gaveln. Huset har en öppen planlösning som ger fina sällskapsytor på första våning. Andra våning kan du inreda mer privat, med plats för upp till 2–3 sovrum och ett allrum för hela familjen.

Välj till stora, vackra fönsterpartier och pardörrar i olika väderstreck för fint ljusinsläpp. Braskaminen på gaveln på nedervåningen ger ett hemtrevligt och mysigt intryck framåt höstkanten. Entréplan rymmer, förutom stora sällskapsytor med rymligt kök och vardagsrum med öppen planlösning, en tvättstuga med grovingång, toalett med dusch och en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter.

Här kan man även välja till ett extra sovrum eller kontor om man så vill. En öppning mellan entré och vardagsrum finns också som tillval för den som ytterligare vill öka känslan av rymd.

Övervåningen har stor potential och rymmer upp till 2–3 sovrum, allrum, badrum och förråd. Välj till en inbyggd trappa som leder upp till den kanske lite mer privata delen av huset som du kan inreda helt efter egna behov.

Huset passar familjen som önskar stora sällskapsytor. Köket och den härliga köksön utgör samlingsplatsen för hemmet, här kan många middagar tillsammans med vänner och familj avnjutas. Vardagsrummet på nedre plan är en naturlig plats att spendera kvällar och helger på, kanske tillsammans med gäster.

Utomhus ger gaveln den perfekta uteplatsen att tillbringa lata sommareftermiddagar och härliga grillkvällar på. Villa Stil ger plats åt hela familjen, även på de mer smalare tomterna.

Huset har mycket låg driftskostnad, solcellspaket ingår, golvvärme och hög standard. Leveranstid på 6 månader.