Nyheter

Castellum hyr ut till Omegapoint i Göteborg

Castellum har tecknat ett hyreskontrakt med cybersäkerhetsföretaget Omegapoint om 1 255 kvm, på Östra hamngatan 16, i centrala Göteborg. Inflyttning är planerad till december 2024.

– Vi är glada över att hälsa Omegapoint välkomna som vår nya hyresgäst i dessa fantastiska lokaler på 1 255 kvadratmeter. Fastigheten har ett premiumläge i centrala Göteborg med utmärkta kommunikationsförbindelser. Vi är övertygade om att förutsättningarna är de bästa för Omegapoint att fortsätta driva sin verksamhet framgångsrikt, säger Helena Dellborg, uthyrare Castellum, region Väst.

Lokalerna är miljöcertifierade och håller hög kvalité. Det finns ett gemensamt fokus mellan Castellum och Omegapoint att göra hyresgästanpassningar i lokalen med en hög grad av återbruk och med höga hållbarhetskrav.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att flytta in hela vår Göteborgsverksamhet i dessa fantastiska lokaler och är mycket glada över att tillsammans med Castellum ställa oss längst fram i hållbarhetsledet med återbruk och smart design i fokus, säger Anna Storm, vd Omegapoint.

– Vi ser en fortsatt hög aktivitet på kontorsmarknaden i Göteborg där många företag ser över sina lokalbehov och vill utveckla sin arbetsplats för att locka medarbetare att faktiskt komma in till kontoret. Centrala lägen och bra kommunikationer är viktigt, men också kontorets utformning och serviceutbudet i och omkring lokalen, säger Örjan Rystedt, region-vd Väst, Castellum.