Nyheter

Therese Nerlund ny mark- och exploateringschef för Wallenstam i Stockholm

Från och med februari månad är Therese Nerlund ny mark- och exploateringschef på Wallenstam i Stockholm. Therese har sedan 2018 arbetat på Wallenstam som bostadspolitisk expert och under senare tid även som biträdande exploateringschef.

– Jag ser fram emot att tillsammans med kommunerna i regionen skapa förutsättningar för en hållbar stadsutveckling och med Wallenstams goda förutsättningar kunna fortsätta utveckla nya välbehövliga bostäder i regionen, säger Therese Nerlund, ny mark- och exploateringschef för Wallenstam i Stockholm.

Therese är även en del av ledningsgruppen för Wallenstam i Stockholm.

– Det känns inspirerande att kraftsamla för framtida stadsutveckling i regionen. Vi välkomnar Therese i sin nya roll och ser mycket fram emot att tillsammans med henne sätta ytterligare fokus på framtida projektmöjligheter och utveckling i regionen, säger Mathias Aronsson, regionchef Stockholm och vice vd för Wallenstam.