Nyheter

De vann anbudstävlingen om Albybergs företagspark

Vencom Property Partners AB vann anbudstävlingen i Albybergs företagspark, om en fastighet omfattande cirka 21 000 kvadratmeter.

Bolaget Vencom Property Partners AB ankom med det högsta anbudspriset och har i övriga delar presenterat ett attraktivt projekt – därmed vann de anbudstävlingen om en fastighet omfattande cirka 21 000 kvadratmeter i Albybergs företagspark.

– Albybergs företagspark är en logistisk drömplacering mellan storhamn och storstad. Jag är glad att vi nu har en vinnare i anbudstävlingen, som kommer att bidra till en hållbar stadsutveckling och ett attraktivt näringsliv i Haninge kommun, säger Linus Björkman (M), kommunalråd och samhällsbyggnadsutskottets ordförande, Haninge kommun.

Den aktuella fastigheten är Kalvsvik 16:34, avstyckad från fastigheten Kalvsvik 16:1, och omfattar cirka 21 000 kvadratmeter.

Haninge kommun och Vencom Property Partners AB kommer nu att diskutera samtliga förutsättningar vidare för en eventuell kommande markaffär.