Nyheter

Premiärvisning och säljstart i brf Växeln

Nu släpps fler lägenheter i HSB brf Växeln vid Telefonplan till försäljning. Femte säljetappen består av 43 välplanerade lägenheter och i samband med säljstarten anordnas premiärvisning av visningslägenheten.

Idag släpps nya lägenheter till försäljning i brf Växeln och den 28 januari, dagen innan köpanmälan stängs, hålls premiärvisning av brf Växelns trendigt inredda visningslägenhet. Utöver att för första gången få möjlighet att besöka en färdigställd lägenhet kommer Söderbergs bageri att finnas på plats och det bjuds på Telefonplans kanske godaste bakverk.

– Vi ser fram emot att visa upp de fina och välplanerade lägenheterna som byggs i brf Växeln, och det är glädjande att intresset för premiärvisningen redan är så stort, säger Linda Younes, Affärsområdeschef Försäljning och Marknad på HSB Bostad.

Brf Växeln kommer att bestå av totalt 217 välplanerade och ljusa lägenheter om 1-5 rum och kök. De två översta våningarna i brf Växeln erbjuder något alldeles extra. Dessa lägenheter får extra stora fönster för att förstärka den sällsynta utsikten över Stockholm. Takhöjden är över 3 meter och inredningsstandarden är extra hög.

Lägenheterna får dessutom generösa balkonger, vissa som sträcker sig runt ett hörn av lägenheten. På den grönskande innergården byggs en förskola samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Föreningen kommer även att ha en gemensam takterrass med invändigt kök för matlagning. Inflyttning i brf Växeln planeras ske från kvartal 2 2024.

I brf Växeln kan även företag köpa lägenheter. I lägenheten kan då ställföreträdare, deras barn eller anställda bo. Det är också möjligt att hyra ut lägenheten i andra hand till andra. Försäljningar till juridisk person kommer bara att godkännas i den utsträckning att föreningen inte riskerar att klassas som oäkta.

HSB brf Växeln

Antal lägenheter: 217
Storlek: 1–5 rum och kök
Boyta: 26-111 kvm
Boendeform: Bostadsrättslägenhet
Säljstart etapp 5: 15 januari
Etapp 5: 43 lägenheter
Preliminär inflyttning: Prel från kvartal 2 2024
Arkitekt: Semrén & Månsson