Nyheter

Ny fastighetschef på Signalisten

Magnus Petersson har tillträtt som ny fastighetschef på Signalisten. Magnus är civilingenjör och kommer närmast från tjänsten som fastighetsutvecklare på Nacka kommun.

Magnus Petersson har en gedigen bakgrund inom bostäder och stadsutveckling i roller som till exempel projektchef och ombyggnadschef på Stockholmshem, projektchef på Sigtuna kommun och fastighetsutvecklare på Nacka kommun.

– Signalisten är ett välskött bostadsföretag med attraktiva hyresrätter och boendemiljöer som bidrar till att utveckla Solna till en levande stad. Jag ser mycket fram emot att få arbeta för Signalisten och att få delta i det fortsatta arbetet med att utveckla Signalisten till ett modernt bostadsföretag som ger våra hyresgäster ett bra och tryggt boende, säger Magnus Petersson.

– Magnus har lång erfarenhet av att driva projekt och alla processer som hör därtill. Han har dessutom gedigen erfarenhet av fastigheter i kommunal verksamhet och allmännyttan vilket kommer att vara mycket värdefullt för Signalisten, säger Lars Jolérus, vd Signalisten.

Magnus Petersson tillträdde sin nya tjänst den 1 januari.