Nyheter

Ny överföringsmodell mellan bovision.se och mäklarsystemet

Bovision, Sveriges första bostadsportal, befinner sig just nu i en stor tillväxtfas. I samband med det har det under hösten pågått ett arbete med att utveckla kopplingarna från de befintliga mäklarsystemen. Bovision tar nu ,tillsammans med Vitec Express, marknadsföringen av bostäder till en ny nivå genom att utveckla kopplingarna mot mäklarsystemet.

Sedan starten 1996 har Bovision kunnat erbjuda en bostadsportal där mäklare, fastighetsägare och bostadssökande möts på olika plan av bostadsresan. Med över 1 miljon publicerade bostadsannonser och över 27 års erfarenhet i branschen har Bovision etablerat sig som en av de större bostadsportalerna i Sverige idag, med en stark varumärkeskännedom. Bovision arbetar kontinuerligt med att förenkla överföringen av bostäder från mäklar/fastighetssystem in till portalen.

Tillsammans introducerar nu Bovision och Vitec Express en integration som kommer att göra processen med att överföra bostäder till Bovision smidigare och mer effektiv för alla inblandade parter.

Bovisions ledord i samarbetet med mäklare och fastighetsägare är dialog, integration och samarbete, dessa ord har varit centrala i utvecklingen av den nya kopplingen då arbetet haft fokus på att underlätta mäklarnas och fastighetsägarnas vardag. Bovisions nya överföringsmodell mot Vitec Express kommer att underlätta för både mäklare och fastighetsägare samtidigt som Bovision fortsätter att leverera högkvalitativa bostadsannonser till bostadssökande.

Denna innovation är ett tydligt tecken på Bovisions fortsatta engagemang för sina ledord och strävan efter att ständigt förbättra och förenkla processen för sina användare. Med denna nya modell förväntas Bovision fortsätta att växa som en betrodd resurs för bostadssökare, mäklare och fastighetsägare både i Sverige och utomlands.

Bovision har även framtida planer för ytterligare samarbeten och förbättringar. Näst på tur står utveckling av integrationen mot Fasad mäklarsystem.