Nyheter

Sex nya Landora väggfärgskulörer

Nu lanseras sex nya Landora Väggfärg 07-kulörer. Passa på att sätta lite färg på vintertillvaron och skapa en varm och inbjudande miljö i ditt hem.

Svanen märkta Landora Väggfärg 07 är en vattenburen och användarvänlig väggfärg som ger ett sidenmatt och slitstarkt resultat. Den svensktillverkade färgen har hög täckförmåga och kan användas på de flesta underlag.

Landora Väggfärg 07 är perfekt för alla torra utrymmen och ger samma fina resultat på väv och tapet, gips, puts, betong och lättbetong. Torktiden är cirka en timme och efter tre timmar är färgen övermålningsbar. Den målade ytan är slitstark och kan enkelt torkas av med fuktig trasa för att alltid ge ett fräscht intryck.

Vad passar väl bättre en mörk och kall vinterdag än en mjuk Havregul som påminner oss om varma sommarkvällar och solnedgång över havrefält?

Eller en behaglig grön, Salvia, som för tankarna till köksträdgårdens kryddiga dofter?

Precis som havets mörka vidder skänker Oceanblå både ett lugn och ger en känsla av djup mystik. Den nya paletten består även av en varm och inbjudande Roströd, en jordnära Mocca och en romantisk Antikosa.

De nya färgnyanserna fungerar lika bra för målning av hela rum som till en dekorativ fondvägg och är välkomna tillskott för alla som vill skapa en personlig och vacker hemmiljö till en rimlig kostnad.

Landora är ett starkt varumärke i lågpris- och detaljhandeln. Produkterna är tillverkade i Sverige och anpassade efter nordiskt klimat.

– Vi vill ge alla möjligheten att enkelt och hållbart skapa en trivsam inomhusmiljö till en lägre kostnad.”, berättar Dan Hansson, produktchef för Landora färgsortiment.