Nyheter

Enkla Hem tecknar entreprenadavtal med YLAB Bostad

Enkla Hem och YLAB Bostad tecknar ett totalentreprenadsavtal för uppförandet av Brf Varamoviken, ett nytt bostadsprojekt i Varamon, Motala. Avtalet omfattar projektering och utförande av entreprenaden.

Projektet i Motala utgörs av totalt 35 bostäder i bostadsrättsform i flerfamiljshus. Det här projektet är ett spännande samarbete mellan två företag med både god erfarenhet och gedigen kompetens inom bostadsutveckling och produktion av bostäder.

– Det är mycket glädjande att vi nu tecknat totalentreprenadsavtal med YLAB Bostad och därmed startar detaljprojektering av 35 nya bostäder i bostadsrättsform i ett fantastiskt fint läge i Varamon, Motala. Säljstart planeras till våren 2024.  Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med YLAB Bostad på detta projekt och hoppas att det kommer att leda till ett framgångsrikt samarbete även i framtida bostadsprojekt, säger Emanuel Vardi, VD för Enkla Hem.

– Vi är glada över förtroendet att få uppföra flerfamiljshuset i Varamon, Motala. Samarbetet med Enkla Hem har börjat mycket bra, med en gemensam målbild om att utveckla hållbara bostäder av hög kvalitet som ska leva under många år framåt. Vi ser fram emot samarbetet och framtiden, säger Thomas Lindblom, Affärschef på affärsområdet Bostäder, på YLAB Bostad.