Nyheter

Elon – vinnare i stort ramavtal med allmännyttan

Det är nu klart att Elon har antagits som rangordnad etta i 45 av totalt 98 avtalsområden i fastighetsbranschens största affär gällande installation och service av vitvaror till de kommunala bostadsbolagen i Sverige. Ramavtalet är tvåårigt med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Elons rikstäckande nätverk av installatörer och butikskedjans starka närvaro över hela landet är en viktig konkurrensfördel i detta ramavtal.

– Elon har en unik närvaro över hela Sverige och vi är särskilt starka i små och medelstora städer, avtalsområden där vi nu antagits som rangordnad etta, säger Jessica Söderlindh, Försäljningschef B2B Elon Group. Vi är otroligt stolta över att vara en av vinnarna i detta ramavtal en andra gång och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster till HBV:s medlemmar.

Det är Husbyggnadsvaror HBV Förening som genomfört den offentliga upphandlingen av installationer och service av vitvaror hos kommuner och de kommunala bostadsbolagen i Sverige. Husbyggnadsvaror HBV är en medlemsägd inköpsförening med 390 medlemmar, framför allt allmännyttiga bostadsföretag men även flera kommuner.

Elon Group har under de senaste åren etablerat sig som pålitlig och innovativ partner inom hem- och hushållselektronikbranschen och har en gedigen erfarenhet av att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för kundernas behov. Genom att bli antagen som rangordnad etta i detta ramavtal stärks närvaron och engagemanget för Elon i hela landet, särskilt i små och mellanstora städer.

– Vi är mycket glada över att bli valda som leverantör på så många svenska orter och ser fram emot att fortsätta att utveckla vårt samarbete med HBV, säger Stefan Lebrot VD Elon Group. Det är våra engagerade och kompetenta handlare som driver Elonbutiker runt om i Sverige som kommer att utföra avtalets installationer och service; handlare som kan sin lokala marknad och känner sina kunder väl.