Nyheter

LSI Projects tillverkar ny specialinredning åt Sankt Jörgen Park

LSI Projects, landar ytterligare ett prestigeprojekt – en ny lobby – och barinredning till det prisbelönta Sankt Jörgen Park strax utanför Göteborg. Projektet följer på en rad andra storslagna projekt under 2023 och är ett ytterligare kvitto på LSI´s position som en pålitlig partner inom inredningsprojekt.

– Vi är väldigt stolta över förtroendet att tillsammans med Sankt Jörgen Park utveckla deras destination och hjälpa dem i deras strävan efter minnesvärda upplevelser. Inredningen är en stor del av helheten och här kan vi bidra med vår samlade kunskap som tillsammans med ett stort hantverkskunnande och engagemang säkerställer en högkvalitativ inredningsleverans, säger Erik Asplund på LSI.

Projektet fortlöper från december 2023 till slutet av februari 2024 och anläggningen ska hålla öppet under projektets gång. LSI kommer tillverka och leverera all specialinredning till den nya lobbymiljön och ta ett helhetsgrepp kring projektet, i allt från konstruktion – och projektering till leverans och montage. Tillsammans med hotellets egna fastighetsbolag sker projektering i ett nära samarbete utifrån projektets och hotellets förutsättningar.

– Det är ett spännande projekt med en genomgående hög nivå och fokus på högkvalitativa material, gjorda för att hålla länge i en miljö som ställer höga krav på funktion såväl som konstruktion, säger Mikael Strömgren, ansvarig projektledare på LSI.

Sankt Jörgen Park är ett etablerat och välkänt resort med fokus på personlighet och passion och erbjuder en helhet när det kommer till hälsa och avkoppling, där nytta och nöje kan förenas i en förstklassig anläggning.

Följ deras renoveringsresa här:

://www.instagram.com/sank…

Foto: u_mh2y11m58s