Nyheter

BAUHAUS bygger nytt varuhus i Östersund

Bauhaus går emot strömmen och fortsätter att satsa på att etablera nya byggvaruhus i Sverige, inte minst i norra delen av landet. Satsningen kommer att bidra med runt 100 nya arbetstillfällen i regionen när varuhuset öppnar hösten 2025.

Byggvaruhuset i Östersund blir cirka 11 000 kvadratmeter stort och kommer att vara beläget nära Lillänge köpcentrum, vid den gamla betongfabriken. Samtliga tjänster från Bauhaus såsom montageservice för privatpersoner och företagsservice för professionella hantverkare kommer att erbjudas i varuhuset.

Bauhaus expansion med nya satsningar i Sverige fortsätter och vi är så glada över att investera i en ny handelsdestination i Östersund i dessa tuffa tider. Vi hoppas kunna bidra med en positiv injektion på hela regionen redan nu, det har aldrig varit viktigare att visa på större initiativ som genererar både nya arbetstillfällen och bättre service till företag och privatpersoner, säger Johan Saxne, marknadsdirektör Bauhaus.

Det nya varuhuset i Östersund öppnar hösten 2025 och kommer att ha över 300 parkeringsplatser, varav vissa med laddstolpar i nära anslutning.