Nyheter

Swedbank etablerar regionalt kontor i nyrenoverade Tsentraal Centre i Estland

East Capital Real Estate har ingått ett avtal med Swedbank om att de ska bli en av de större hyresgästerna i det nyrenoverade shopping- och affärscentret Tsentraal. Swedbank kommer att öppna sin filial under tredje kvartalet nästa år.

Omvandlingen av shopping- och affärscentret Tsentraal, centralt beläget i Jõhvi, är nu klar! Under det senaste året har både den visuella och konceptuella designen av centrumet genomgått en fullständig modernisering. Tsentraals vision är att bli centrumet för Jõhvis invånare, och utöver detaljhandel, servicemöjligheter och kontorsutrymmen kommer det även att finnas omfattande underhållnings- och fritidsaktiviteter.

– Vi är mycket glada över att Swedbank flyttar sin Jõhvi-filial till de nya lokalerna i Tsentraal Centre. Jag är övertygad om att stadscentrum-konceptet med en kombination av kontors- och kommersiella utrymmen samt underhållnings- och fritidsaktiviteter, kommer att förbättra livskvalitén för Swedbanks anställda i Jõhvi, säger Albin Rosengren, Partner och Head of Real Estate, East Capital Group.

Swedbanks filial i Jõhvi kommer att flytta till de nya lokalerna i Tsentraal och få en lokal som är fullt anpassad till de moderna krav som ställs på en bankverksamhet och kontorsmiljö. Design och utförande har skett i samarbete med East Capital Real Estate som förvaltar och vidareutvecklar fastigheten som är ett innehav i bolagets första fastighetsfond.

– Vi har länge letat efter nya lokaler som förbättrar upplevelsen för både kunder och anställda. Alla medarbetare i Jõhvi kommer att flytta till den nya filialen i Tsentraal Centre. Bankens serviceutbud förblir detsamma och kunderna kommer att få samma vänliga och professionella service i den nya miljön. Vårt mål är att göra bankbesöket ännu trevligare och säkerställa att alla banktjänster kan utföras på ett smidigt sätt, säger Brita Kuldkepp, Head of Swedbank Brand Network.

Jysk, Sinsay, 24/7 Fitness, Maxima och andra varumärken har redan blivit mycket varmt mottagna av Jõhvis invånare. I centrumet har även ett modernt kontorshotell med konferensfaciliteter, enskilda kontor och goda möjligheter till coworking öppnat. Anneli Mänd, vd för Tsentraal Centre, berättar att centrumets uppdaterade koncept är mycket uppskattat av både hyresgäster och besökare.

Foto: Angelo Giordano