Nyheter

Älvsbyhus tog med ett helt hus till Hem & Villamässan

Den 13–15 oktober öppnade den publika mässhösten på Stockholmsmässan och först ut var Hem & Villamässan – mötesplatsen för de som vill bygga nytt, renovera eller uppgradera sina hem till att bli mer uppkopplade och energismarta.

När mässan stängdes kunde man konstatera att det blev en succé med nöjda utställare och besökarrekord.

– Vi är otroligt nöjda över resultatet. Under pandemin lät vi Hem & Villamässan genomgå en omfattande konceptutveckling, vilket gav ett mycket positivt gensvar redan förra året. I år ökade vi besökarantalet ytterligare och rebooking-samtalen från kunderna har gått varma sedan vi stängde mässan den 15 oktober, säger Anna Fjällström, projektledare för Hem & Villamässan.

Älvsbyhus storsatsar 2024

En utställare som uttryckt sin nöjdhet extra mycket är Älvsbyhus som redan nu har storslagna planer för Hem & Villamässan 2024, något som har krävt att nästa års hallkarta har ritats om.

– Vi är mycket nöjda över Hem & Villamässan 2023. Vi slår därför på den stora trumman och väljer att bygga upp ett helt färdigt 129 kvadratmeter stort hus 2024. Vi har gjort det vid ett tillfälle tidigare och då var responsen fantastisk. Vi ser framför oss en monter som ingen missar och där besökarna vill komma in, säger Hanna Öhman, marknadsansvarig på Älvsbyhus.

Stockholmsmässans vd, Christian Clemens, är nöjd över resultatet och ser fram emot den framtid som mässan står inför:

– Jag är stolt över att projektteamet har skapat en så pass bra plattform så att Älvsbyhus väljer att komma tillbaka nästa år igen och då med ett helt hus. Vår målsättning för Hem & villamässan 2024 är att växa både i kvadratmeter och antal besökare – utan att tumma på den höga kvalité som mässan erbjöd i år. Nordbyggs lillasyster mot konsument är här för att stanna.