Nyheter

Säljstart: Brf Sophia Albertina i Linköping

OBOS släpper ytterligare bostäder i det eftertraktade bostadsprojektet Brf Sophia Albertina i Linköping. Säljstarten äger rum den 24 oktober.

I det trivsamma samhället Slaka kan Linköpingsbor förverkliga sin dröm om ett hus på landet – bara 15 minuter från Linköping. Brf Sophia Albertina bjuder på välplanerade radhus där alla bostäder har dubbla uteplatser och egen lättskött tomt. Den första etappen av projektet blev en succé och nu utökar OBOS området med tolv tvåplanshus på 107 kvm.

– Vi är givetvis mycket glada över det stora intresset för Brf Sophia Albertina. Vi utökar projektet som ett svar på den efterfrågan som vi har sett. Därmed kan vi erbjuda vi ännu fler människor möjligheten att starta sin boendekarriär i detta populära område, säger Karl Braune, projektutvecklare på OBOS Sverige.

Projektet med samtliga 32 bostäder i etapp ett och två byggstartar den 16 november.

Några höjdpunkter i Brf Sophia Albertina:

Läget: Projektet ligger i ett av Linköpings mest eftertraktade områden, med bra kommunikationer och närhet till stadens centrum, butiker och restauranger.

Arkitektur och design: Brf Sophia Albertina har en modern arkitektur och högkvalitativa materialval.

Hållbarhet i centrum: Alla bostäder erbjuder energieffektiva lösningar med låg miljöpåverkan. Dessutom finns det gröna utrymmen och möjligheter till gemensam trädgårdsskötsel i projektet.

Livsstil och gemenskap: Projektet strävar efter att skapa en levande och inkluderande gemenskap där boende har möjlighet att träffas och umgås.