Nyheter

Uppsala Bostadsförmedling välkomnar Magnolia Bostad

Nu inleder Uppsala bostadsförmedling ett samarbete med Magnolia Bostad som bygger över 400 nya bostäder i trivsamma Knivsta. Uppsala Bostadsförmedling kommer till att börja med förmedla 97 av dessa bostäder.

Kvarteret Ångloket ligger precis vid Knivsta tågstation vilket gör det lätt att ta sig mellan Uppsala, Stockholm och Arlanda. Bostäderna är fördelade på två kvarter med färggranna hus i varierande höjd och kommer bilda en U-form som skapar en mysig gårdsmiljö där grannar kan mötas och umgås.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Uppsala Bostadsförmedling. Tillsammans kommer vi bidra till att fler får möjlighet att bo i attraktiva Knivsta, säger Johnny Forsell, Förvaltningsansvarig från Magnolia Bostad.

Magnolia Bostad är hyresvärd och förvaltningen sköter Holmströmgruppen. Bostäderna som Uppsala Bostadsförmedling kommer att förmedla kommer att vara lägenheter om 1 – 2 rum och kök, men även några lägenheter om 2,5 rum och kök. Inflyttning kommer ske i maj-juni 2024 och förmedlingen planeras börja nu i december 2023 via Uppsala Bostadsförmedling.