Nyheter

Rejlers projekterar kraftförsörjning för infrastrukturprojekt i Finland

Rejlers har fått i uppdrag av Eitech Special Projects att projektera en eldistributionsanläggning med tillhörande teknik- och säkerhetslösningar för ett omfattande infrastrukturprojekt i Finland.

Anläggningen, som byggs i norra Finland, har exceptionella krav på tillgänglighet, redundans och avbrottsfri kraft. Uppdraget omfattar projektering och bygghandlingar av en distributionsanläggning för lågspänning, inklusive tillhörande styrsystem, säkerhetslösningar, accesskontroll, data och CCTV-system.

Experter från flera av Rejlers divisioner och verksamheter samverkar i projektet. För att effektivisera och kvalitetssäkra informationshanteringen i projekteringen används SiteBase®, en programvara utvecklad av Eurocon som sedan april 2023 är en del av Rejlerskoncernen.

– För att möta de höga kraven och den snabba projekteringsprocessen har vi format ett team med hög kompetens inom en rad olika discipliner där fokus ligger på kundens projektmål, säger Lars Ulander, Business Unit Manager, på Rejlers division Industry.

Uppdraget har påbörjats och pågår till första kvartalet 2024.

Foto: BeHappyTravel