Nyheter

Säljstart: Nya bostadsrätter i centrala Gävle

Den 28 september säljstartar Peab Bostad 31 nya bostadsrätter mitt i centrala Gävle, 300 meters promenad från Stortorget. Här planeras för nya citybostäder intill Rådhusesplanaden i Gävles innerstad.

I bostadsprojektet Östra Ruddammen planeras för solceller på taket, cykelverkstad och garage under gården. Här väntar shopping, kultur och restauranger runt hörnet. I Östra Ruddammen erbjuds köparen även möjlighet att styra över sin månadsavgift genom att öka eller minska sin insats.

– Det känns roligt att kunna erbjuda våra köpare möjlighet att styra över sin månadskostnad. Genom att välja en högre insats kan de få en lägre månadsavgift. Det känns även roligt och spännande att erbjuda Gävlemarknaden ett bostadsprojekt som är något utöver det vanliga, en efterlängtad säljpremiär i det här centrala läget berättar Mikael Fredriksson, Biträdande Regionchef på Peab Bostad.

Bostäderna varierar mellan ett till fem rum och kök, planerad inflyttning är första kvartalet 2026.