Nyheter

K2A tecknar nytt blockavtal med SHIS Bostäder

K2A Knaust & Andersson Fastigheter har tecknat ett treårigt avtal med SHIS BostäderStockholms stads bostadssociala resurs, om uthyrning av 33 lägenheter i Vällingby i västra Stockholm. Avtalet löper fram till augusti 2026.

Avtalet innebar att SHIS Bostäder fortsätter sin verksamhet i K2A:s bostäder i Vällingby, där stiftelsen haft verksamhet sedan 2017.

– Det är mycket positivt att vi går vidare i samarbetet med SHIS Bostäder. Stiftelsen gör ett väldigt viktigt arbete med att förebygga och motverka hemlöshet i Stockholm och vi är glada att kunna bidra i det arbetet, säger Johan Knaust, vd på K2A.

SHIS Bostäder erbjuder boendelösningar och behovsanpassat stöd för att stockholmare som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden ska få en möjlighet till en egen bostad och nyckeln till sin egen dörr.

– Vi är väldigt nöjda med att kunna fortsätta vår verksamhet på platsen. Det löpande samarbetet med K2A fungerar mycket bra och bolaget har en professionell förvaltningsorganisation som underlättar det arbete vi gör på plats. Vi ser fram att under kommande hyresperiod fortsätta utveckla det gemensamma arbetet med social hållbarhet, säger Åsa Öttenius, vd på SHIS Bostäder.